Ultima intilnire transnationala, Malaga

In perioada 6-7 septembrie, a fost organizata ultima intilnire transnationala, in cadrul proiectului “Re-engage! Alternative paths to motivate and engage youth back to work”, un proiect transnațional, Erasmus+, Actiunea Cheie 2 – Parteneriate Strategice pentru Tineret.

S a facut o trecere in revista minutioasa a tuturor fazelor parcurse pina acum. S-au analizat cele trei Intellectual Outputs:

  1. Pachet de curs – “Make the Best out of Yourself”, pentru a stimula încrederea de sine și motivația tinerilor in situatii vulnerabile – instrumente, strategii și lucruri practice pentru piața muncii și antreprenoriat.
  2. Platforma e-learning ENGAGE-HUB – diferite materiale interactive referitoare la dezvoltare personală și antreprenoriat.
  3. ”Creative ME” Toolbox, un ghid cu sfaturi și exerciții neconvenționale pentru deblocarea creativității!

S au propus modalitati de imbogatire a acestor trei rezultate, astfel incat sa aiba un impact relevant pentru tineri, dar si pentru traineri, consilieri vocationali, lucratori de tineret, alti experti care lucreaza cu tinerii.

De asemenea, a fost abordat modul de pregatire a raportului final, precum si ale altor rapoarte specifice (Diseminare, Impact si Sustenabilitate etc).

La intilnire au participat experti ale celor cinci organizatii partenere.

“Re-engage! Alternative paths to motivate and engage youth back to work” este un proiect transnațional, coordonat de Fundația Coremsa (Spania) și implementat în parteneriat cu Asociația Consultanților și Experților în Economie Socială, Asociația MAIA din Romania, Institutul pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului – IED, din Grecia și Asociația Providersa din Spania. Proiectul a inceput la 1 noiembrie 2016, si se va finaliza la 31 octombrie 2018. El este dezvoltat cu sprijinul Comisiei Europene, prin programul Erasmus+ , Actiunea Cheie 2 – Parteneriate Strategice pentru Tineret.

Poza

1975total visits,1visits today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *